23 iulie 2012

Colectezi selectiv si castigi un Ford Ka


          Am mai discutat noi în vreo 3-4 rânduri despre colectarea selectivă, despre motivele pentru care e bine să o facem și despre avantajele ei, dar și despre faptul că puteți câștiga premii dacă dați dovadă de puțin spirit de conservare a planetei. Nu mai bat apa în piuă, că de vorbit / scris sunt sătulă, ci profit de ocazie pentru a-mi invita cititorii craioveni și la puțină acțiune.
          Vă mai amintiți acest articol despre campania EcoRom? Dacă nu, vă mai spun o dată, pe scurt, despre ce e vorba: fiecare craiovean care duce 10 ambalaje de hârtie/carton, plastic sau sticlă la containerele speciale de colectare selectivă a deșeurilor până la data de 28 iulie primește de la promoterii aflați la fața locului un tichet răzuibil care îi poate aduce premii pe loc (pix din carton reciclat, evantai, brățară reflectorizantă pentru bicicliști, minge de plajă, frisbee sau magneți de frigider, dacă biletul este Câștigător), dar și șansa de a câștiga un Ford Ka. Pentru a intra în cursa pentru marele premiu, trebuie să introduceți codul de pe tichetul răzuibil pe site-ul colecteazaselectiv.ro sau să îl trimiteți prin SMS la 1899. Promoterii sunt prezenți în zilele de marți și joi, între orele 17 și 20, și sâmbăta între 10 și 13, la anumite puncte de colectare selectivă a deșeurilor (altele în fiecare săptămână), pe care le puteți afla accesând linkul acesta.
          Ce mi-ar plăcea mie să facem este să facem un program de defilare și să mă însoțiți (încărcați de ambalaje) la un punct de colectare, nu din alt motiv, dar am auzit că unde-s mulți puterea crește. Pentru că marți și joi nu o să fiu în oraș, fiind plecată la teambuildingul directorilor de la Bloggers Inc., propun să ne vedem sâmbătă, 28 iulie, la ora 11, la punctul de colectare selectivă a deșeurilor de pe Calea București - Rotonda. Confirmările sunt binevenite, dar nu-i bai nici dacă apăreți ca din senin la locul cu pricina, la ora indicată!
          Hai să le luăm Fordul, să-l aducem acasă, la Craiova! :D


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu