22 iulie 2012

Eu, directoare?

         Eu, directoare?
         Da, mă, râdeți cât vreți, că tot râzând vă întreb și eu. Dar luați de citiți ce vă întreb eu aici și apoi purcedeți să îmi răspundeți!
         De marți până joi mă duc să mă joc cu copiii mari la Dunăre, căci m-a invitat Chinezu la un teambuilding al directorilor Bloggers Inc. (adică noi, cei mulți internauți care mergem). Umblă vorba că cei de la Renault ne transportă acolo (eu în mașină cu Make, subiectul primului fanclub înființat de mine :P, Cristina Bazavan și Răzvan Pascu, pe care abia aștept să îi cunosc în persoană, căci în casa virtuală le-am intrat de ceva ori în viață), Continental Hotels ne odihnește la un motel pe malul Dunării și Aventuria.ro ne obosește la niscaiva ture de caiac, biciclit (unde eu zic pas, căci în singura experiență din copilărie cu bicla am sfârșit cu mâna-n ghips) și drumeții.
Continental Hotels - Premium
          E de la sine înțeles că noi suntem oameni serioși cu toții și trebuie să ne asumăm titulatura de director, dar parol că mi-a fost greu să mă gândesc directoarea „la ce” să mă autointitulez. Aruncând un ochi peste lista participanților, am observat că-s singura care nu se dă pe domeniu propriu, așa că mi-a venit în cap să zic că-s directoarea blogspot. Numa’ că apoi a dat și Oana o geană peste lista cu pricina și a tras ea concluzia că e mai mult decât probabil să fiu un fel de Prâslea pe acolo, de unde ne-am gândit noi că aș putea fi un fel de Junior Director. Cam atât am reușit să storc din creierașii bronzați cu soare a la Cluj (unde m-am delectat la concertul Roxette), dar aș fi curioasă să facem un exercițiu de imaginație și să îmi spuneți dacă m-ați vedea în funcțiune de conducere și dacă da, conducând ce? :P


2 comentarii:

  1. Intr-o tara normala ( nu Romania)ai putea sa conduci din functia de manager orice este legat de mediu sau de educatie.Pari genul care poate sa coordoneze proiecte sociale sau sa traga,cu putere,semnale de alarma.
    Intr-un exercitiu de imaginatie pot chiar sa te vad in functia de guvernator al unei zone cum este Delta Dunarii,de exemplu.
    Asta este raspunsul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ionut: Multumesc frumos pentru comentariu! M-ai "citit" mai bine decat multa lume, poate chiar mai bine decat mi-as fi dat seama si eu... :)

    RăspundețiȘtergere