26 ianuarie 2014

Q Club - sediul distractiei in Craiova

Ultimele 36 de ore au fost dominate, cel puțin în Craiova, de o ninsoare abundentă care a făcut imposibilă orice fel de activitate în aer liber. Și cum sâmbetele sunt făcute să nu le petreci în casă, a trebuit să îmi scot din tolbă cunoștințele limitate despre locuri de distracție și petrecere a timpului liber din oraș pentru a asigura o după-amiază plăcută unei găști internaționale. Alegerea mea a fost recent inauguratul Q Club din Craiova, care mi-a atras atenția încă de dinainte de a-și deschide porțile prin imagini captivante postate pe pagina de Facebook, ce surprind o amenajare a interioarelor nemaivăzută de mine în Craiova, asemănătoare așa-numitelor "entertainment venues" din afară. Zis și dus!
Am găsit Q Club pe str. Caracal, la nr. 9, pe lângă Hotel Bavaria. Mi-a plăcut că are parcare păzită în care poți lăsa mașina, dar am avut ceva emoții urcând scările devenite foarte alunecoase din cauza zăpezii. Înăuntru, la parter, am dat de o sală nu foarte aglomerată în care se află pistele de bowling, pe care le-am și testat (de 2 ori, să fim siguri că-s bune). Norocul proverbial al începătorului mi-a adus un strike în primul joc și trei în al doilea, dar nu mă pot lăuda cu rezultate bune pentru că am jucat cu semi-profesioniști. M-am ales și cu o unghie ruptă, dar vorba aceea, baba suferă la bowling! Mie mi-a plăcut faptul că au pistele mai scurte (decât la Club 300, mi se suflă în cască), așa cum am apreciat (pozitiv) și serviciul și atitudinea personalului. M-a deranjat, însă, fumul de țigară, care s-a simțit chiar dacă era destul de puțină lume la club când am ajuns noi.
Pentru a schimba puțin registrul, am coborât la subsol, unde am dat de o sală măricică populată cu diverse jocuri care parcă ne așteptau să le testăm. Am făcut campionat de air hockey, am jucat în defensivă la foosball și m-am lovit de toți pereții cu mașina la un joc arcade. N-am testat mesele de ping-pong, PlayStation 4 sau X-Box-urile, n-am urcat nici la etajul 1, unde se află mesele de snooker și biliard, și nici n-am comandat nimic de mâncare, dar n-au intrat zilele în sac. Pentru toate astea există o dată viitoare! Până atunci, rămân la impresia că acest Q Club poate purta liniștit titlul de sediul distracției din Craiova! Vizitați-l! :)

Poze via Q Club.


3 comentarii:

 1. Și la noi ninge de vineri seara, abia mai poți merge pe stradă că-ți intră fulgii în ochi. De ce nu ai pus fotografii făcute de tine? Am fost și noi la bowling în București, deasupra Magazinului Unirea și ticăloșii nu ne-au lăsat să facem poze. Mai rău ca la muzeu!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu n-am avut aparatul la mine, deci nu știu dacă m-ar fi lăsat sau nu să fac poze înăuntru. M-am gândit și eu când am scris articolul că ar fi prins bine pozele mele, mai ales că pe pagina lor de FB n-am găsit deloc poze de la subsol, dar o să-l actualizez cu prima ocazie. :)

   Ștergere
  2. Am intrebat si mi s-a raspuns: e voie sa faci poze, atata timp cat ceri permisiunea persoanelor care apar in ele.
   La noi singurul loc pe care l-am dibuit in care nu te lasa sa faci poze e Muzeul Olteniei (ala cu bucluc, la care am mai avut o tentativa nereusita de vizita acum vreo 2 saptamani: http://danailie2004.blogspot.ro/2014/01/o-fapta-rea-se-spala-cu-trei-bune.html )

   Ștergere