06 martie 2014

O discutie despre branding personal

Fiecare dintre noi avem un brand personal, un renume bazat pe o imagine a noastră ce coincide cu răspunsul la o întrebare: pentru ce suntem (re)cunoscuți? Unii dintre noi încă n-am găsit răspunsul la această întrebare. Alții l-am găsit, dar nu știm cum să-l exploatăm. Dacă faceți parte din una din cele două categorii, vă invit la o discuție informală despre branding personal la care nu promit răspunsuri sau soluții, ci un schimb de experiențe din care sper să avem cu toții de câștigat. Cei mai norocoși/fericiți dintre cei, cei care dețin și răspunsul și metoda, sunt bineveniți să împărtășească rețeta proprie a succesului! :)
Discuția are loc miercuri, 12 martie, începând cu ora 19:00, la Camera de Comerț și Industrie Dolj. Gazdele noastre sunt cei de la AIESEC Craiova, iar moderatoarea discuției este Adelina Chalmers, care este visiting lecturer la Școala de Afaceri a Universității Cambridge, guest blogger la universitate, lucrează cu partea Universității Cambridge care ajută să lanseze afaceri din ideile studenților (Cambridge Enterprise) și conduce și propria afacere
Adelina s-a născut la Craiova și de 10 ani locuiește și lucrează în Marea Britanie. Sunt sigură că vă va plăcea personalitatea ei exuberantă și că veți fi impresionați de puterea exemplului personal pe care ni-l va da. Drumul ei în Anglia a pornit de la stadiul de ... culegătoare de fructe, pentru ca în 10 ani să ajungă la pupitrul Universității din Cambridge. Printre alte lucruri, ceea ce apreciez la Adelina este faptul că nu a ascuns sub covor de unde a pornit, ci și-a transformat propria evoluție în exemplu de motivație, muncă și succes cu care reușește acum să îi inspire și pe alții!

Dacă v-am făcut câtuși de puțin curioși, aștept să vă anunțați intenția de participare pe orice canal doriți. Pe mine mă găsiți oricând la platane! :)2 comentarii:

  1. Poti sa contezi si pe mine, cu o singura conditie :) Sa-mi dai un remineder miercuri pe zi, in miercurea respectiva :) Spor!

    RăspundețiȘtergere