27 aprilie 2014

Voteaza proiectele din Tara lui Andrei

După ce în martie v-am îndemnat să vă înscrieți ideile de dezvoltare a comunității din care faceți parte în competiția Idei din Țara lui Andrei, acum a venit momentul să ajutăm proiectele propuse să primească finanțarea necesară. Până pe 15 mai puteți susține câte un proiect preferat din fiecare din cele 3 categorii ale competiției (Mediu, Educație, Dezvoltare comunitară). Competiția este acerbă, în acest an înscriindu-se în Idei din Țara lui Andrei nu mai puțin de 389 proiecte (182 pe educație, 130 pe dezvoltare comunitară și 77 pe mediu).
Fiecare proiect își propune să rezolve o problemă din comunitatea respectivă, așa că a fost destul de greu să aleg care cauză merită sprijinită, știind că o fac în detrimentul altora la fel de importante. În final am decis ca toate cele 3 voturi ale mele de anul acesta să meargă către proiecte din județul Dolj. Alegerile mele au fost următoarele:
Categoria Mediu - Rozariul Olteniei. Prin acest proiect se urmărește realizarea unui rozariu cu peste 900 de trandafiri în Grădina Botanică din Craiova. 
Categoria Educație - Popas la rădăcini. Patrimoniul cultural popular va fi promovat prin reamenajarea sălii în care funcționează muzeul Vatra satului din Amărăștii de Jos.
Categoria Dezvoltare comunitară - Tratarea scoliozei. Proiectul vizează deschiderea în Craiova a unui centru de tratament autorizat care va depista, preveni și trata scolioza.

Puteți vizualiza toate proiectele  aici, iar votul se înregistrează dar după ce vă faceți cont / logați pe site. Voi ce ați votat?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu