05 iunie 2011

7 ani de Craiova Forum

          Pe 1 iunie 2007, deși nu prea înțelegeam eu exact despre ce e vorba și nu eram foarte convinsă, Wrajitorul îmi făcea cont pe Craiova Forum. Patru ani si trei zile mai târziu, adică ieri, am fost alături de echipa CF la aniversarea a 7 ani de existență.
          Deși petrecerea de la Terasa Băniei a început de dimineață, în jurul orei 11, noi am aterizat după prânz, pe la 16:.. . De la intrare ne-a întâmpinat Marius Freaktuning, care, alături de fetele din echipă, ne-a dat ecusoane și ne-a pus să completăm mici taloane cu care urma să câștigăm premii oferite de sponsorii evenimentului (și chiar am câștigat!). În ciuda orei înaintate, încă mai era păpică și băuturică gratis (nu e afirmație de pomanagiu, ci apreciez buna organizare a evenimentului). De cum am luat loc într-un foișor, au început să curgă extragerile și concursurile cu premii. Până să mă dezmeticesc, câștigasem un mouse broscuță de la USBMania și am făcut rost și de un mult-dorit tricou cu CraiovaForum (dau un regat pentru un S! :P). Până când am plecat am mai câștigat și o tastatură flexibilă, tot de la USBMania, și au început să curgă glumele legate de faptul că, dacă mai stăteam puțin, mai câștigam suficiente componente astfel încât să încropesc un calculator întreg. Am gândit pe loc și o mică întrecere între cuplurile venite la eveniment: cea mai frumoasă declarație muzicală făcută de un domn iubitei sale (Queen - Love of My Life) a fost premiată cu un sejur la Predeal (premiu oferit de mine și Alin în numele Mapamond).
          Deși am ratat întâlnirea cu bloggerii care trecuseră pe la petrecere de dimineață, tot am dat peste destui cunoscuți. Lucian Eros și Marius Freaktuning s-au asigurat de buna organizare și desfășurare a evenimentului, fapt pentru care îi și felicit și le urez să ne vedem și la petrecerea de 107 ani a CF! Rareș Cojocaru a fost idolul fetelor și câștigătorul moral al unei probe de aptitudini fizice (flotări și genoflexiuni). Am mai dat peste și m-am mai întreținut cu Dragoș Nebunia - căruia îi apreciez inițiativa de a lua parte la viața blogo-twittosferei românești (și nu doar la a celei locale), Ionuț Dolofan, Dragoș Mindwar, Claudia Clawoo și alții. În ciuda faptului că majoritatea oamenilor de la petrecere mi-au fost (și îmi sunt în continuare) necunoscuți, atmosfera a fost una foarte degajată și amicală. Ca între colegi de forum!
          Că iarăși m-am lungit foarte tare, închei cu muțumiri pentru invitație și premii, cu felicitări către Eros și Freak pentru organizare și cu scuzele de rigoare că n-am mai putut sta la tort. Nu-i problemă, iau porție dublă la anul! :D Și încă o dată La mulți ani!

Un comentariu:

  1. Ei bine...nu stiu cat de idol am fost :)))

    Fain a fost. Ne vedem la petrecerea de 107 ani :)))

    RăspundețiȘtergere