24 septembrie 2013

Remediu impotriva singuratatii

I am lonely, yet not everybody will do. I don’t know why, some people fill the gaps while others emphasize my loneliness.” - Anaïs Nin

Sigla SingleBell
Dacă sunteți în căutarea unei persoane care să umple golul din viața voastră, urmează să se deschidă în Craiova primul club de socializare pentru persoanele single, active și cu vederi deschise! Craiovenii mai tineri sau mai în vârstă care nu și-au găsit încă pereche – sau să zicem că sunt în ... pauză sentimentală – vor avea oportunitatea, începând cu luna octombrie, să își îmbogățească viața personală participând la o serie de evenimente dedicate lor. Prima agenție din România care organizează întâlniri de speed dating, SingleBell, va fi în curând prezentă și în orașul nostru, după ce a implementat cu succes conceptul în București, Iași și Timișoara.

Ce e speed dating-ul?
Speed dating-ul este un sistem de dating ce are ca scop organizarea de întâlniri pentru scurte conversații între parteneri, contra cronometru, pe baza cărora aceștia pot decide să facă schimb de date de contact sau nu. Speed dating-ul se adresează persoanelor single care își doresc o relație și se simt pregătite pentru asta. La evenimentele SingleBell pot participa între 10 și 120 de persoane, în funcție de activitățile specifice programate. La fiecare eveniment, participanții sunt însoțiți de membrii echipei SingleBell și ghidați de specialiști pasionați și cu experiență în fiecare activitate propusă.
Speed Dating - foto via www.cosmopolitan.co.uk
Speed dating în Craiova
Primul eveniment din orașul nostru va avea loc joi, 3 octombrie, de la 18:30, în Vertigo. Distracție, prieteni noi și, poate, dragoste, asta vă așteaptă de la prima seară de speed dating din Craiova.
Dacă avem doritori de mai multe detalii sau de participare, îi găsiți pe cei de la SingleBell pe site sau pe pagina de Facebook dedicată orașului nostru. De asemenea, dacă lăsați un comentariu la articol în care să-mi spuneți de ce vreți să luați parte la eveniment, puteți câștiga un voucher oferit de organizatori la unul dintre evenimentele de speed dating din Craiova.

Și fie ca fiecare să-și găsească jumătatea! :)4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. A doua zi plec pe la Cluuuj, deci daca apuc sa-mi fac din timp bagajul, cred ca ajung.

   Ștergere
 2. lasa scuza asta cu bagajul ca nu tine...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce nu ține? :))
   Sunt recunoscută drept o delăsătoare când vine vorba de făcut bagajul...

   Ștergere