12 februarie 2014

Craiova - un oras cu oameni fericiti?

Merg pe stradă și, de multe ori, îmi ridic privirea spre chipurile celor pe lângă care trec. Un grup de elevi gureși; o bunică fericită să-și scoată nepoțelul la plimbare; un el și o ea îndrăgostiți, sorbindu-se din priviri; studenți ieșind victorioși de la examen; ea fredonând melodia preferată pe care o asculta în căști; un cuplu între două vârste cu bilete la o piesă de teatru. Habar n-am dacă se poate spune despre Craiova că este un oraș cu oameni fericiți. Tot ce știu este că fiecare persoană are cel puțin un motiv pentru care trebuie să fie fericită! 
Și pentru că vrem să scoatem ce-i mai bun din noi - și voi -, eu și Anda vă invităm să vă alăturați nouă în demersul nostru de ... a fi fericiți! Ne propunem să reînregistrăm videoclipul la piesa "Happy" a lui Pharrell (varianta Craiova Metropolis) și ne-ar plăcea să avem cât mai mulți oameni fericiți în el. Vă momim spunându-vă că nebunia WE ARE HAPPY s-a extins deja în Paris, L.A., Leeuwarden, Angers, Lyon, Lausanne, București (+Toulouse, Moscova, Berlin, Tunis, Hong Kong, Bruxelles, Antananarivo, Poznan, Montreal, Budapesta șa, șamd, etc.) și amenință să cucerească și Craiova. Bineînțeles, ne luăm inițiativa foarte în serios, așa că, pentru a aplica la un rol în videoclipul WE ARE HAPPY IN CRAIOVA, trebuie să îndepliniți o minimă condiție: să fiți fericiți! 


Felicitările și dansul au loc sâmbătă, la ora 11:00, pe esplanada Teatrului "Marin Sorescu", așa că aștept să vă comunicați intenția de a participa prin orice mijloc online sau offline (comentariu la articol, mail, mesaj pe Facebook/Twitter, telefon, SMS, live).

PS: Ne propunem să ne distrăm la "filmări", nu să creăm opere de artă. Vom filma cu aparatura disponibilă, dar dacă are cineva și ne poate pune la dispoziție echipament profi, îl/o fericim în bere! :)

L.E.1: Am făcut și un eveniment pe Facebook - dați attend aici!

L.E.2: În proporție de 99,99% s-a confirmat că vom avea un cameraman și aparatură profesională. Mulțumim tuturor celor care s-au oferit să aducă aparatura proprie / să filmeze / să monteze. Nu mai avem nevoie decât de bună-dispoziție! :D


14 comentarii:

 1. Foarte tare! Ma bag si eu. Confirm 100% vineri, dar pana atunci am sa te ajut la mediatizare. Spor!

  RăspundețiȘtergere
 2. as fi vrut si eu sa fiu happy cu voi! :(
  data viitoare...pupai!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Monica, poti fi happy pentru noi.
   No sad faces allowed here! :P

   Ștergere
 3. Foarte reusit clipul cu cei din Bucuresti, dar cel din Craiova, daca macar va fi unul va fi o mizerie mare, doar pentru ca spun eu asta. Cel de la Bucuresti e facut cu gust si foarte profesionist. Nu puteti face voi asa ceva fara cativa profesionisti si OAMENI, nici macar fericiti, va trebuie OAMENI, iar in Craiova nu sunt oameni, sunt mizerii, mai ales la teatru, gaozul Craiovei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :) Asta e! Noi, mizeriile din Craiova, o sa ne distram neprofesionist.

   Ștergere
  2. You're missing the point, sir :))

   Ștergere
 4. Vezi ca ai o greseala ;) Trebuia sa scrii "fericitarile si dansul au loc sambata..."
  In alta ordine de idei, uite cateva dezvaluiri din culisele fericirii din Bucuresti .

  RăspundețiȘtergere