11 iunie 2013

O fac si pe-asta: ajung in Vama!

Dragi cititori, prieteni, rude sau rătăciți pe blogul meu, a venit clipa să mai fac o mărturisire în premieră și în exclusivitate: nu am fost niciodată în Vamă. Și cum cei cărora le șade bine cu călătoria zic eu că trebuie să bată cu pasul fiecare firicel de nisip, pământ, piatră sau asfalt din țărișoara lor, înainte de a pleca hai-hui în lumea largă, așa și eu trec la catastif o nouă cucerire românească: vârful Vama Veche
Ocazia este mai mult decât specială, iar trupa de șoc cu care plec la drum e perfectă pentru o astfel de explorare. O parte a blogosferei de turism din România își face bagajele la inițiativa agenției Young Tours (dedicată călătorilor tineri independenți) și se deplasează pe malul mării să inaugureze așa cum se cuvine primul beach hostel din România, Pura Vida. Dacă fac adunări și scăderi în contabilitatea mea de călătorii, s-ar putea ca Pura Vida să fie primul hostel la care voi sta (cel puțin în România), deci mai bifez o premieră în această excursie. 
Dormitor 8 persoane cu vedere la mare
Cine mai merge: Anca Argeșiu, Catherine de la Catherine's Road, Sorin Rusi, Iulian Sîrbu, Tudor Maxim, Mirabela Tiron și Cristian Pulpea, Andrea David, Diana Slav, Alina Cioponea, Noemi Pîrșcoveanu, Desiree Halaseh, Nicky Predescu, George Moga, Lucian Hirsu, Cezar Partheniu, Dragoș Nedelcu, Ștefania și Mircea Arghir. Dacă punem la socoteală că din 19 bloggeri călători cunosc 3, cred că se mai adaugă încă 16 first-times. :)
Ce facem acolo: Începem prin a ne cunoaștem în persoană și, de aici încolo, să curgă...veselia! Pe lângă distracția și plaja din Vamă, plănuim o vizită la vecinii bulgari, unde ne vom aținti aparatele de fotografiat asupra Balcicului, Capului Kaliakra și a stațiunii Tyulenovo, în timp ce stomacurile ni le vom umple la ferma de scoici de la Dalboka. Va fi liber la discuții vârtoase despre - cine ghicește? - călătorii (și nu numai), iar dintr-un grup unit de o astfel de pasiune comună abia aștept să văd ce idei și proiecte vor ieși!

Întâlnirea Blogosferei de turism (#rotravel) este susţinută de #YoungToursHostel PeachesHostel Floreasca  – Bucureşti şi Pura Vida Beach Hostel Vama Veche.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu